Kemal Kılıç: Üzgünüz

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.01.2023 - 14:45, Güncelleme: 23.01.2023 - 14:45 1696+ kez okundu.
 

Kemal Kılıç: Üzgünüz

Kendi saha ve taraftarı önünde Yeni Malatyaspor önünde 2-0 öne geçmesine karşın maçın uzatma bölümlerinin son dakikasında yediği gol ile sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Adanaspor’da üzüntü sürüyor.
  “ÇOK BASİT BİR HATA İLE  KALEMİZDE GOLÜ GÖRDÜK” Bir önceki hafta deplasmanda Tuzlaspor’u yenenen ve 2’de 2 yapmak için sahaya çıkan Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, "Son dakika golü yememek için daha dikkatli savunma yapmalıydık. Üzgünüz" dedi. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, "Rakip oyuna iyi başladı. İlk dakikalarda daha atak oynadılar. İlk yarının son 15 dakikasında oyunun kontrolünü elimize aldık. Golü de bulduk. İkinci yarının başında skoru artırarak daha güvenli oynamaya başladık. Son bölümde de skoru korumak için oynadık ama çok basit bir hatadan kalemizde golü gördük" dedi. “DAHA DİKKATLİ SAVUNMA YAPMALIYDIK” Kılıç, son dakika golü yememek için daha dikkatli savunma yapmaları gerektiğini vurgulayarak, "Üzgünüz. Daha heyecanlı, daha yüksek potansiyelli oyunlara kendimizi hazır görüyorduk. Bundan sonra haftaya Bodrumspor maçını kazanıp tekrar o ivmeyi yakalarız diye düşünüyorum” diye konuştu.   
Kendi saha ve taraftarı önünde Yeni Malatyaspor önünde 2-0 öne geçmesine karşın maçın uzatma bölümlerinin son dakikasında yediği gol ile sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Adanaspor’da üzüntü sürüyor.

 

“ÇOK BASİT BİR HATA İLE  KALEMİZDE GOLÜ GÖRDÜK”

Bir önceki hafta deplasmanda Tuzlaspor’u yenenen ve 2’de 2 yapmak için sahaya çıkan Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, "Son dakika golü yememek için daha dikkatli savunma yapmalıydık. Üzgünüz" dedi. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, "Rakip oyuna iyi başladı. İlk dakikalarda daha atak oynadılar. İlk yarının son 15 dakikasında oyunun kontrolünü elimize aldık. Golü de bulduk. İkinci yarının başında skoru artırarak daha güvenli oynamaya başladık. Son bölümde de skoru korumak için oynadık ama çok basit bir hatadan kalemizde golü gördük" dedi.

“DAHA DİKKATLİ SAVUNMA YAPMALIYDIK”

Kılıç, son dakika golü yememek için daha dikkatli savunma yapmaları gerektiğini vurgulayarak, "Üzgünüz. Daha heyecanlı, daha yüksek potansiyelli oyunlara kendimizi hazır görüyorduk. Bundan sonra haftaya Bodrumspor maçını kazanıp tekrar o ivmeyi yakalarız diye düşünüyorum” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.