Mahfesığmaz mahallesi muhtar adayı Evla Çalışkan: Kadınların gücünü birleştireceğiz

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.02.2024 - 11:08, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:08 8844+ kez okundu.
 

Mahfesığmaz mahallesi muhtar adayı Evla Çalışkan: Kadınların gücünü birleştireceğiz

Adana’da yerel seçimlere az bir süre kala, mahallerdeki muhtar adaylarının çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Yaklaşık 35 bin nüfuslu, 27 bin seçmenli bir mahalle olan Mahfesığmaz’da soyadı gibi çalışkan bir muhtar adayı Evla Çalışkan, gece gündüz demeden mahalle sakinlerine ulaşarak sorunlarını dinliyor ve kadınların gücünü bir çatı altında toplamayı amaçlıyor. Ayrıca mahallede bulunan üniversite öğrencilerine de burs vermeyi amaçlıyor. Mahallenin sorunlarını yakından bilen ve mahalle sakinleriyle birlikte tüm sorunların halledilmesi için çalışacağını ifade eden Evla Çalışkan, “ Mahallemizde en önemli sorun temizliktir. Parklarımızda güvenlik eksikliği var. Sosyal yardımlar adaletli dağıtılmıyor. Muhtar olduğumda sorunların üzerine ısrar gideceğim ve mahalle sakinlerimizin rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışacağım” dedi. Soyadı gibi çalışkanlığı ile göze çarpan Evla Çalışkan, vizyonu ve mahalleye olan sevgisiyle de tanınıyor. Çeşitli topluluklara ve kesimlere de hitap eden bir kişilik sahibi olan Evla Çalışkan, Mahfesığmaz mahallesinin gelişimine katkı sunmak için aday olduğunu belirterek, şunları söyledi: “ Özellikle ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal yardımların yapılması ve insanların faydalanmaları için çalışmalar yapacağız. Mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek sorunları halledeceğiz. Mahfesığmaz’ı daha güçlü kadrolarla ve yaşanabilir bir mahalle yaratmak için çalışacağız.” Mahallenin sorunlarını bire bir bildiğini ve o sorunlarla kendilerinde yaşadığına dikkat çekerek şöyle konuştu:  “ Mahfesığmaz’ı daha iyi yerlere getirmek için çok çalışacağız. Mahallemizin gelişimine katkı koymak için aday oldum. Çocuklarımızın daha rahat bir şekilde parklarda oynamaları için yetkililerle görüşerek parkların artırılması konusunda girişimlerde bulunacağım. Parklardaki güvenlik eksikliğinin giderilmesi için gereken çalışmayı yapacağım. Çocuklar bizim her şeyimiz onlar bu ülkenin geleceğidir. Yaşlı insanlarımız içinde projelerimiz hazır seçildiğimiz zaman onu da faaliyete geçireceğiz.” Her gittiği yerde ilgi ve alaka ile karşılanan Evla Çalışkan, özellikle kadınlara yönelik projelerini hayata geçireceğini ve kadınların evlerine katkı koymaları açısından kadın pazarında stantlar açılmasına yardımcı olacaklarının altını çizdi. Çalışkan, “ Her şeyden önce tek hedefim Mahfesığmaz mahallesinde yaşayan sakinlerin daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için gerekli olan her şeyi yapmak için mahalle sakinlerine söz verdik. Bu sözümüzü mahalle sakinlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.  
Adana’da yerel seçimlere az bir süre kala, mahallerdeki muhtar adaylarının çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Yaklaşık 35 bin nüfuslu, 27 bin seçmenli bir mahalle olan Mahfesığmaz’da soyadı gibi çalışkan bir muhtar adayı Evla Çalışkan, gece gündüz demeden mahalle sakinlerine ulaşarak sorunlarını dinliyor ve kadınların gücünü bir çatı altında toplamayı amaçlıyor. Ayrıca mahallede bulunan üniversite öğrencilerine de burs vermeyi amaçlıyor.

Mahallenin sorunlarını yakından bilen ve mahalle sakinleriyle birlikte tüm sorunların halledilmesi için çalışacağını ifade eden Evla Çalışkan, “ Mahallemizde en önemli sorun temizliktir. Parklarımızda güvenlik eksikliği var. Sosyal yardımlar adaletli dağıtılmıyor. Muhtar olduğumda sorunların üzerine ısrar gideceğim ve mahalle sakinlerimizin rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışacağım” dedi.

Soyadı gibi çalışkanlığı ile göze çarpan Evla Çalışkan, vizyonu ve mahalleye olan sevgisiyle de tanınıyor. Çeşitli topluluklara ve kesimlere de hitap eden bir kişilik sahibi olan Evla Çalışkan, Mahfesığmaz mahallesinin gelişimine katkı sunmak için aday olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“ Özellikle ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal yardımların yapılması ve insanların faydalanmaları için çalışmalar yapacağız. Mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek sorunları halledeceğiz. Mahfesığmaz’ı daha güçlü kadrolarla ve yaşanabilir bir mahalle yaratmak için çalışacağız.”

Mahallenin sorunlarını bire bir bildiğini ve o sorunlarla kendilerinde yaşadığına dikkat çekerek şöyle konuştu:

 “ Mahfesığmaz’ı daha iyi yerlere getirmek için çok çalışacağız. Mahallemizin gelişimine katkı koymak için aday oldum. Çocuklarımızın daha rahat bir şekilde parklarda oynamaları için yetkililerle görüşerek parkların artırılması konusunda girişimlerde bulunacağım. Parklardaki güvenlik eksikliğinin giderilmesi için gereken çalışmayı yapacağım. Çocuklar bizim her şeyimiz onlar bu ülkenin geleceğidir. Yaşlı insanlarımız içinde projelerimiz hazır seçildiğimiz zaman onu da faaliyete geçireceğiz.”

Her gittiği yerde ilgi ve alaka ile karşılanan Evla Çalışkan, özellikle kadınlara yönelik projelerini hayata geçireceğini ve kadınların evlerine katkı koymaları açısından kadın pazarında stantlar açılmasına yardımcı olacaklarının altını çizdi. Çalışkan, “ Her şeyden önce tek hedefim Mahfesığmaz mahallesinde yaşayan sakinlerin daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için gerekli olan her şeyi yapmak için mahalle sakinlerine söz verdik. Bu sözümüzü mahalle sakinlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.