Mustafa Geldi: Çukurova’yı yönetmeye hazırım

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.03.2024 - 16:26, Güncelleme: 30.03.2024 - 16:46 3367 kez okundu.
 

Mustafa Geldi: Çukurova’yı yönetmeye hazırım

Yeniden Refah Partisi'nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi, ilçenin geleceği için önemli projelerini Çukurovalı vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Geldi, Adana'nın en gelişmiş merkez ilçesi olan Çukurova'nın yönetimine talip olduğunu belirterek, ilçenin yaşadığı sorunlara çözüm üretme sözü verdi.
Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adana’nın Çukurova ilçesinde iddialı adaylardan birisi de Yeniden Refah Partisi Adayı Mustafa Geldi. İsmi Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından açıklandıktan sonra hızla çalışmalarına başlayan Mustafa Geldi bugüne kadar tüm mahallelere giderek vatandaşlarla görüştü, projelerini anlattı. Çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Geldi’ye göre Çukurova ilçesi son yıllarda kötü yönetim anlayışıyla mücadele ediyor. Yolsuzluk, rüşvet ve rant odaklı politikaların ilçenin kalkınmasını engellediği belirten Mustafa Geldi, Çukurova'nın makus talihini değiştirmek için aday olduğunu ve Yeniden Refah Partisi çatısı altında ilçenin sorunlarını çözmek için yola çıktığını ifade etti. Yeniden Refah Partisi'nin Çukurova için hazırladığı projeler arasında öncelikli olarak altyapı çalışmalarının güçlendirilmesi ve modern yaşam alanlarının oluşturulması yer alıyor. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye kadar geniş kapsamlı hizmetler sunulacak.Ayrıca, aileyi önceleyen politikalarla çocuk ve gençler için sağlıklı yaşam ortamları oluşturulacak ve ailelerin refahını artıracak sosyal yardım programları hayata geçirilecek.Çukurova'nın çevre ve doğal kaynaklarının korunması için de Yeşil Çukurova Projesi’ni hayata geçireceklerini ifade eden Mustafa Geldi; Ağaçlandırma projelerimiz, park ve bahçelerimizle yeşil alanlarımızı artıracağız. Böylece Çukurova’nın yaşanabilirlik seviyesini de yükselteceğiz" dedi. Mustafa Geldi'nin açıklamalarında belirttiği diğer bir önemli proje ise sağlık ve sosyal hizmetler alanında gerçekleştirilecek çalışmalar. Mobil sağlık hizmetleriyle halkın sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması ve Çukurova’da engelli dostu projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor.Çukurova'nın kentsel dönüşümünün ilçenin en önemli problemi olduğunu sözlerine ekleyen Yeniden Refah Partisi Çukurova Başkan Adayı Mustafa Geldi sözlerini şöyle tamamladı; "Riskli bölgelerdeki eski yapıların yenilenmesi ve modern konutların inşasıyla ilçenin güvenli bir yaşam alanı haline getirilmesi hedefliyoruz. Arıca başlatacağımız kentsel ve yerinde dönüşüm ile doğal afetlere hazırlıklı, yatay mimari projeleri olan konutlar inşa edeceğiz. Sosyal konutlarımız ile daha önce hiç ev sahibi olmayan vatandaşlarımızı da ev sahibi yapacağız. Çukurova halkı bize güvensin. Oylarını Yeniden Refah’a versin. Bizler de efsane 'Refah Belediyeciliği'ni yeniden hayata geçirelim. Değişim yerelden başlar. Bizler de inanıyoruz ki Çukurova’dan başlatacağımız değişim ve dönüşümle çok kısa sürede ülkemizi de değiştirecek ve geliştireceğiz. Pazar günü tüm milletimizden istirhamım Necmettin Erbakan’ın Millî Görüş düşüncesini hayata geçirebilecek bizlere oy vermeleridir” Yeniden Refah Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi'nin hem halk hem de esnaf ziyaretlerinde Çukurovalıların büyük desteğini aldığı ifade ediliyor. (Haber Merkezi)
Yeniden Refah Partisi'nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi, ilçenin geleceği için önemli projelerini Çukurovalı vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Geldi, Adana'nın en gelişmiş merkez ilçesi olan Çukurova'nın yönetimine talip olduğunu belirterek, ilçenin yaşadığı sorunlara çözüm üretme sözü verdi.

Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adana’nın Çukurova ilçesinde iddialı adaylardan birisi de Yeniden Refah Partisi Adayı Mustafa Geldi. İsmi Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından açıklandıktan sonra hızla çalışmalarına başlayan Mustafa Geldi bugüne kadar tüm mahallelere giderek vatandaşlarla görüştü, projelerini anlattı. Çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Geldi’ye göre Çukurova ilçesi son yıllarda kötü yönetim anlayışıyla mücadele ediyor. Yolsuzluk, rüşvet ve rant odaklı politikaların ilçenin kalkınmasını engellediği belirten Mustafa Geldi, Çukurova'nın makus talihini değiştirmek için aday olduğunu ve Yeniden Refah Partisi çatısı altında ilçenin sorunlarını çözmek için yola çıktığını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi'nin Çukurova için hazırladığı projeler arasında öncelikli olarak altyapı çalışmalarının güçlendirilmesi ve modern yaşam alanlarının oluşturulması yer alıyor. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye kadar geniş kapsamlı hizmetler sunulacak.Ayrıca, aileyi önceleyen politikalarla çocuk ve gençler için sağlıklı yaşam ortamları oluşturulacak ve ailelerin refahını artıracak sosyal yardım programları hayata geçirilecek.Çukurova'nın çevre ve doğal kaynaklarının korunması için de Yeşil Çukurova Projesi’ni hayata geçireceklerini ifade eden Mustafa Geldi; Ağaçlandırma projelerimiz, park ve bahçelerimizle yeşil alanlarımızı artıracağız. Böylece Çukurova’nın yaşanabilirlik seviyesini de yükselteceğiz" dedi.

Mustafa Geldi'nin açıklamalarında belirttiği diğer bir önemli proje ise sağlık ve sosyal hizmetler alanında gerçekleştirilecek çalışmalar. Mobil sağlık hizmetleriyle halkın sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması ve Çukurova’da engelli dostu projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor.Çukurova'nın kentsel dönüşümünün ilçenin en önemli problemi olduğunu sözlerine ekleyen Yeniden Refah Partisi Çukurova Başkan Adayı Mustafa Geldi sözlerini şöyle tamamladı; "Riskli bölgelerdeki eski yapıların yenilenmesi ve modern konutların inşasıyla ilçenin güvenli bir yaşam alanı haline getirilmesi hedefliyoruz. Arıca başlatacağımız kentsel ve yerinde dönüşüm ile doğal afetlere hazırlıklı, yatay mimari projeleri olan konutlar inşa edeceğiz. Sosyal konutlarımız ile daha önce hiç ev sahibi olmayan vatandaşlarımızı da ev sahibi yapacağız. Çukurova halkı bize güvensin. Oylarını Yeniden Refah’a versin. Bizler de efsane 'Refah Belediyeciliği'ni yeniden hayata geçirelim. Değişim yerelden başlar. Bizler de inanıyoruz ki Çukurova’dan başlatacağımız değişim ve dönüşümle çok kısa sürede ülkemizi de değiştirecek ve geliştireceğiz. Pazar günü tüm milletimizden istirhamım Necmettin Erbakan’ın Millî Görüş düşüncesini hayata geçirebilecek bizlere oy vermeleridir”

Yeniden Refah Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi'nin hem halk hem de esnaf ziyaretlerinde Çukurovalıların büyük desteğini aldığı ifade ediliyor. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.