Parlak: Sorumluluğumun bilincindeyim

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.08.2025 - 07:20, Güncelleme: 26.08.2025 - 07:20 523 kez okundu.
 

Parlak: Sorumluluğumun bilincindeyim

Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibi, bir ay önce Balıkesir’den Adana’ya atanan Basın İlan Kurumu (BİK) Adana Bölge Müdürü Halil İbrahim Parlak’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.
“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ” Genel Yayın Yönetmeni Sabit Özkeser, Haber  Müdürü Ali Boz ve Stajyer Muhabir Evin Bakır’ın da hazır bulunduğu ziyaretten konuşan BİK Adana Bölge Müdürü  Halil İbrahim Parlak, “Adana’daki gazeteleri nitelik olarak güzel buldum,  Birçok il gibi Adana da örnek olarak gösteriliyor ve şehrin hafızası konumunda.  Adana ile birlikte Mersin, Hatay, Osmaniye, Kayseri ve Niğde illerine elimizden geldiği sürece her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Görevimizin sorumluluğunun bilincindeyiz. Yerel basın ile işbirliği içerisinde çalışacağız. Birlik ve beraberlik çok önemli” dedi. Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber de Müdür Parlak’a görevinde başarılar dilerken, kendisi ile aynı düşünce içerisinde olduğunu ve bu konuda her zaman yanında olacaklarını belirtti.
Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibi, bir ay önce Balıkesir’den Adana’ya atanan Basın İlan Kurumu (BİK) Adana Bölge Müdürü Halil İbrahim Parlak’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ

VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Genel Yayın Yönetmeni Sabit Özkeser, Haber  Müdürü Ali Boz ve Stajyer Muhabir Evin Bakır’ın da hazır bulunduğu ziyaretten konuşan BİK Adana Bölge Müdürü  Halil İbrahim Parlak, “Adana’daki gazeteleri nitelik olarak güzel buldum,  Birçok il gibi Adana da örnek olarak gösteriliyor ve şehrin hafızası konumunda.  Adana ile birlikte Mersin, Hatay, Osmaniye, Kayseri ve Niğde illerine elimizden geldiği sürece her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Görevimizin sorumluluğunun bilincindeyiz. Yerel basın ile işbirliği içerisinde çalışacağız. Birlik ve beraberlik çok önemli” dedi. Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber de Müdür Parlak’a görevinde başarılar dilerken, kendisi ile aynı düşünce içerisinde olduğunu ve bu konuda her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.