ŞİMŞEK kupaya kilitlendi

Spor 20.12.2022 - 10:32, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1966+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK kupaya kilitlendi

Adana Demirspor önümüzdeki Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını devam ettiriyor.
SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ Teknik Direktör Montella yönetimindeki mavi-lacivertli ekip Adana Demirspor, ligde gösterdiği başarıyı burada da sürdürmek istiyor. FUTBOLCULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR Lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak gerçekleştiren ve daha sonra Adana’ya dönen Adana Demirspor çalışmalarını kendi tesislerinde yapıyor. Keyifli geçen antrenmanda yapılan çift kalede kazanan takımın sevinci görülmeye değerdi. Ligde şu anda 3 sırada yer alan ve oynadığı başarılı futbol ile herkesin takdirini kazanan Adana Demirspor, kupada da iddialı. RİZESPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı. Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak maçı izlemek isteyenler için Batı Tribünü Üst 5O-70 Tl, Batı Tribünü Alt 50-120 Tl, Maraton Tribünü Üst 40-60 Tl, Maraton Tribünü  Alt 50-140 Tl, Kale Arkası Güney-Kuzey Alt-Üst 32-40 Tl,  Güney Balkon 60 Tl ve Misafir Tribün ise 42 Tl olarak belirlendi. Açıklamada ayrıca; yalnızca giden alımlarda kadın, engelli ve öğrenci taraftarlara ise yüzde 25 indirim uygulanacağı belirtildi.
Adana Demirspor önümüzdeki Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını devam ettiriyor.

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

Teknik Direktör Montella yönetimindeki mavi-lacivertli ekip Adana Demirspor, ligde gösterdiği başarıyı burada da sürdürmek istiyor.

FUTBOLCULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak gerçekleştiren ve daha sonra Adana’ya dönen Adana Demirspor çalışmalarını kendi tesislerinde yapıyor. Keyifli geçen antrenmanda yapılan çift kalede kazanan takımın sevinci görülmeye değerdi. Ligde şu anda 3 sırada yer alan ve oynadığı başarılı futbol ile herkesin takdirini kazanan Adana Demirspor, kupada da iddialı.

RİZESPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı. Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak maçı izlemek isteyenler için Batı Tribünü Üst 5O-70 Tl, Batı Tribünü Alt 50-120 Tl, Maraton Tribünü Üst 40-60 Tl, Maraton Tribünü  Alt 50-140 Tl, Kale Arkası Güney-Kuzey Alt-Üst 32-40 Tl,  Güney Balkon 60 Tl ve Misafir Tribün ise 42 Tl olarak belirlendi. Açıklamada ayrıca; yalnızca giden alımlarda kadın, engelli ve öğrenci taraftarlara ise yüzde 25 indirim uygulanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.