Şimşek, Malyatya’da Sivasspor ile karşılaşıyor

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.01.2023 - 09:56, Güncelleme: 28.01.2023 - 09:56 1324+ kez okundu.
 

Şimşek, Malyatya’da Sivasspor ile karşılaşıyor

Adana Demirspor, bugün deplasman maçı olan Sivasspor ile Malatya’da karşılaşıyor. Adana Demirspor’da hedef 3 puan olacak.
MAÇI BURAK PAKKAN YÖNETECEK Sivasspor’un stadının zemininin futbola elverişli olmamasından dolayı maçı Malatya’ya alınan Mavi-Lacivertli Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Montella, Sivasspor önünde en iyi sonucu alarak Adana’ya döneceklerine inandıklarını söyledi. Yeni Malatya Stadyumu’nda bugün saat 13.30’da başlayacak maçı Burak Pakkan, Volkan Ahmet Narinç ve Kamil Çetin hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem ise Gürcan Hasova görev alacak. BERK YILDIZ’IN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ Adana Demirspor’da orta saha oyuncusu Berk Yıldız’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Adana Demirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Berk Yıldız’ın Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor ile anlaştığı, kulüple sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.Açıklamada, "Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi. ÜMİT ÖZAT’IN BABASI İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI Adana arada Adana Demirspor, Kulübün eski teknik direktörlerinden Ümit Özat'ın babası Ali Özat'ın vefat  etmesi dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ali Özat'a Allah'tan rahmet, başta Ümit Özat olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” görüşlerine yer verildi.          
Adana Demirspor, bugün deplasman maçı olan Sivasspor ile Malatya’da karşılaşıyor. Adana Demirspor’da hedef 3 puan olacak.

MAÇI BURAK PAKKAN YÖNETECEK

Sivasspor’un stadının zemininin futbola elverişli olmamasından dolayı maçı Malatya’ya alınan Mavi-Lacivertli Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Montella, Sivasspor önünde en iyi sonucu alarak Adana’ya döneceklerine inandıklarını söyledi. Yeni Malatya Stadyumu’nda bugün saat 13.30’da başlayacak maçı Burak Pakkan, Volkan Ahmet Narinç ve Kamil Çetin hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem ise Gürcan Hasova görev alacak.

BERK YILDIZ’IN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Adana Demirspor’da orta saha oyuncusu Berk Yıldız’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. href="https://www.cukurovapress.com/ara?q=Adana Demirspor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Adana Demirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Berk Yıldız’ın Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor ile anlaştığı, kulüple sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.Açıklamada, "Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

ÜMİT ÖZAT’IN BABASI İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Adana arada Adana Demirspor, Kulübün eski teknik direktörlerinden Ümit Özat'ın babası Ali Özat'ın vefat  etmesi dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ali Özat'a Allah'tan rahmet, başta Ümit Özat olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” görüşlerine yer verildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.