Şimşek’in Sivas maçı Malatya’da oynanacak

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2023 - 10:55, Güncelleme: 27.01.2023 - 10:55 1372+ kez okundu.
 

Şimşek’in Sivas maçı Malatya’da oynanacak

Adana Demirspor, bu hafta oynayacağı Sivasspor maçının son hazırlıklarını Teknik Direktör Montella yönetiminde gerçekleştiriyor. Sivasspor, Süper Lig’in 21. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.
28 Ocak Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanması planlanan karşılaşma söz konusu stadyumun zeminindeki sorun nedeniyle Yeni Malatya Stadyumu'na alındı.TFF’nin resmi sitesinde yer alan haftalık maç programında Sivasspor - Adana Demirspor karşılaşmasının Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacağı açıklandı. 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmada hakem Burak Pakkan düdük çalacak. MURAT SANCAK’TAN DÜŞÜNDÜREN MESAJ ! Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın sosyal medya hesabındaki profiline koyduğu yazı, Teknik Direktör Vincenzo Montella ile yolların ayrılacağı yönünde yorumlandı. Başkan Sancak Twitter profiline, "Bazen ayrılıklar kaçınılmaz olur" yazdı. Bu paylaşım taraftarlar tarafından İtalyan teknik direktör ile yolların ayrılacağı yönünde algılandı. Başkan Sancak profiline yazdığı yazı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.Son dönemlerde Montella'yı eleştirdiği bilinen Sancak'ın "Sultanı düşünceli gören şeyhi sorar, hayırdır sultanım. Der ki, 'kimseyi memnun edemiyorum o yüzden düşünceliyim.' Şeyhi demiş ki 'Yaradanı mutlu et yeter' kıssadan hisse." paylaşımı da dikkat çekti.Paylaşımında soruları da yanıtlayan Başkan Sancak, "Kimseyi memnun etmeyin, zaten edemezsiniz. Doğru olanı yapın yeter" yazan taraftara da, "Bende aynen öyle yapıyorum merak etme" cevabını verdi. 
Adana Demirspor, bu hafta oynayacağı Sivasspor maçının son hazırlıklarını Teknik Direktör Montella yönetiminde gerçekleştiriyor. Sivasspor, Süper Lig’in 21. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

28 Ocak Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanması planlanan karşılaşma söz konusu stadyumun zeminindeki sorun nedeniyle Yeni Malatya Stadyumu'na alındı.TFF’nin resmi sitesinde yer alan haftalık maç programında Sivasspor - Adana Demirspor karşılaşmasının Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacağı açıklandı. 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmada hakem Burak Pakkan düdük çalacak.

MURAT SANCAK’TAN DÜŞÜNDÜREN MESAJ !

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın sosyal medya hesabındaki profiline koyduğu yazı, Teknik Direktör Vincenzo Montella ile yolların ayrılacağı yönünde yorumlandı.
Başkan Sancak Twitter profiline, "Bazen ayrılıklar kaçınılmaz olur" yazdı. Bu paylaşım taraftarlar tarafından İtalyan teknik direktör ile yolların ayrılacağı yönünde algılandı. Başkan Sancak profiline yazdığı yazı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.Son dönemlerde Montella'yı eleştirdiği bilinen Sancak'ın "Sultanı düşünceli gören şeyhi sorar, hayırdır sultanım. Der ki, 'kimseyi memnun edemiyorum o yüzden düşünceliyim.' Şeyhi demiş ki 'Yaradanı mutlu et yeter' kıssadan hisse." paylaşımı da dikkat çekti.Paylaşımında soruları da yanıtlayan Başkan Sancak, "Kimseyi memnun etmeyin, zaten edemezsiniz. Doğru olanı yapın yeter" yazan taraftara da, "Bende aynen öyle yapıyorum merak etme" cevabını verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.