ŞİMŞEK’te kupa hazırlığı

Spor 19.12.2022 - 11:34, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1875+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK’te kupa hazırlığı

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı Antalya’da kamp yaparak geçiren ve sonra Adana’ya dönen Adana Demirspor’da Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’da karşılaşacağı Rizespor maçının hazırlıkları sürüyor.
BÜLENT VEZİR / ÖZEL HABERİ   TEK YENİLGİSİNİ FENERBAHÇE’DEN ALDI Ligde oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 de yenilgisi bulunan Adana Demirspor 24 puan ile 3.b sırada yer alıyor. Ligde tek yenilgisini İstanbul’da Fenerbahçe karşısında alan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor,  22 Aralık Perşembe günü Adana’da 19.00’da  kupada karşılaşacağı Karadeniz ekibi Rizespor ile yapacağı maçın çalışmalarını İtalyan Teknik Direktör Montella yönetiminde devam ettiriyor. ARADA 5 HAZIRLIK MAÇI GERÇEKLEŞTİRDİ Lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren Adana Demirspor ilk oynadığı İsrail’in Maccabi Tel-Aviv takımına 6-3, Burak Yılmaz’ın da forma giydiği Hollanda’nın Fortuna Sittard takımına 2-1 yenilirken, Letonya’nın Liepaja takımını 5-0 yendi. Antalya’da Galatasaray ile yaptığı ve 2-2 biten maçın ardından Adana’ya dönerek çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor son olarak İtalya’nın Sampdoria takımı ile yine 2-2 berabere kalarak kupa mesaisine devam etti.    
2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı Antalya’da kamp yaparak geçiren ve sonra Adana’ya dönen Adana Demirspor’da Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’da karşılaşacağı Rizespor maçının hazırlıkları sürüyor.

BÜLENT VEZİR / ÖZEL HABERİ

 

TEK YENİLGİSİNİ FENERBAHÇE’DEN ALDI

Ligde oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 de yenilgisi bulunan Adana Demirspor 24 puan ile 3.b sırada yer alıyor. Ligde tek yenilgisini İstanbul’da Fenerbahçe karşısında alan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor,  22 Aralık Perşembe günü Adana’da 19.00’da  kupada karşılaşacağı Karadeniz ekibi Rizespor ile yapacağı maçın çalışmalarını İtalyan Teknik Direktör Montella yönetiminde devam ettiriyor.

ARADA 5 HAZIRLIK MAÇI GERÇEKLEŞTİRDİ

Lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren Adana Demirspor ilk oynadığı İsrail’in Maccabi Tel-Aviv takımına 6-3, Burak Yılmaz’ın da forma giydiği Hollanda’nın Fortuna Sittard takımına 2-1 yenilirken, Letonya’nın Liepaja takımını 5-0 yendi. Antalya’da Galatasaray ile yaptığı ve 2-2 biten maçın ardından Adana’ya dönerek çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor son olarak İtalya’nın Sampdoria takımı ile yine 2-2 berabere kalarak kupa mesaisine devam etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.