Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar: Kısır tartışmalar bitmeli

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.04.2024 - 12:36, Güncelleme: 08.04.2024 - 12:36 3886 kez okundu.
 

Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar: Kısır tartışmalar bitmeli

Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar, 31 Mart yerel seçimlerinde partilerinden aday gösterilerek, halkın oylarıyla seçilen tüm Belediye Başkanlarını, Meclis üyelerini ve Muhtarları tebrik etti.
“TARTIŞMALAR BİTMELİ, HİZMET BAŞLAMALI” Halkın hür iradesinin sandığa yansıdığını ifade eden Edip Gülnar, “Çıkan sonuca herkes saygı duymalıdır. Kısır tartışmalar bitmeli, gereksiz gündem oluşturarak hem ülke gündemi gereksiz meşgul edilmemeli, hem de halkın huzuru kaçırılmamalıdır. Bundan sonra olması gereken ise, seçilen belediye başkanları, bulundukları ilde, ilçe de ve beldelerde halka vaat ettiği projeleri zaman kaybetmeden hayata geçirmeye başlamalıdır” dedi. “KAYBEDEN SORUNU KENDİ İÇİNDE ARAMALI” Demokrasi şöleni havasında geçen seçimde ortaya çıkan sonuçlara yapılan itirazların hoş olmadığına dikkat çeken Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Kim olursa olsun, kaybedenler sorunu kendi içinde aramalıdır. Seçimden galip çıkan rahatsız edilmemeli, görevini en iyi şekilde yapması sağlanmalıdır. Kişinin temel hak ve özgürlüğü üzerine yapılacak herhangi bir olumsuz girişim ülkemiz demokrasinin yara almasına sebep olacaktır. Beraberinde hiç huzursuzluk doğacak ve halkın hür iradesiyle verdiği oylara ipotek koymaya çalışmak kim olursa olsun siyasi ahlaka yakışmayan bir girişim olarak siyaset sahnesinde yerini alacaktır” ifadelerini kullandı. “RAMAZAN BAYRAMI BEREKET VE HUZUR GETİRSİN” Kutsal dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramını idrak edileceğini ifade eden Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar, “Dini bayramlarımız, Türk Milleti olarak bizler için ayrı bir öneme sahiptir. Milletçe küskünlüklerin, kırgınlıkların sona erdiği çok özel günlerimizdir. Dileğim, umudum ve beklentim odur ki Ramazan Bayramımız başta İslam âlemi olmak üzere milletimize, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesidir. İş barışının sağlandığı, çalışanların emeğinin karşılığını aldığı ve çalışma hayatının en büyük sorunlarının başında gelen örgütlenme önündeki engellerin aşıldığı bir dönemin başlamasını arzu ediyoruz. Bu vesile başta Adanalı hemşerilerimiz olmak üzere Türk-İş Konfederasyonuna bağlı tüm sendikalarımızın yönetim kadroları ve üyelerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” diye konuştu.  (Haber Merkezi)
Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar, 31 Mart yerel seçimlerinde partilerinden aday gösterilerek, halkın oylarıyla seçilen tüm Belediye Başkanlarını, Meclis üyelerini ve Muhtarları tebrik etti.

“TARTIŞMALAR BİTMELİ, HİZMET BAŞLAMALI”

Halkın hür iradesinin sandığa yansıdığını ifade eden Edip Gülnar, “Çıkan sonuca herkes saygı duymalıdır. Kısır tartışmalar bitmeli, gereksiz gündem oluşturarak hem ülke gündemi gereksiz meşgul edilmemeli, hem de halkın huzuru kaçırılmamalıdır. Bundan sonra olması gereken ise, seçilen belediye başkanları, bulundukları ilde, ilçe de ve beldelerde halka vaat ettiği projeleri zaman kaybetmeden hayata geçirmeye başlamalıdır” dedi.

“KAYBEDEN SORUNU KENDİ İÇİNDE ARAMALI”

Demokrasi şöleni havasında geçen seçimde ortaya çıkan sonuçlara yapılan itirazların hoş olmadığına dikkat çeken Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Kim olursa olsun, kaybedenler sorunu kendi içinde aramalıdır. Seçimden galip çıkan rahatsız edilmemeli, görevini en iyi şekilde yapması sağlanmalıdır. Kişinin temel hak ve özgürlüğü üzerine yapılacak herhangi bir olumsuz girişim ülkemiz demokrasinin yara almasına sebep olacaktır. Beraberinde hiç huzursuzluk doğacak ve halkın hür iradesiyle verdiği oylara ipotek koymaya çalışmak kim olursa olsun siyasi ahlaka yakışmayan bir girişim olarak siyaset sahnesinde yerini alacaktır” ifadelerini kullandı.

“RAMAZAN BAYRAMI BEREKET VE HUZUR GETİRSİN”

Kutsal dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramını idrak edileceğini ifade eden Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar, “Dini bayramlarımız, Türk Milleti olarak bizler için ayrı bir öneme sahiptir. Milletçe küskünlüklerin, kırgınlıkların sona erdiği çok özel günlerimizdir. Dileğim, umudum ve beklentim odur ki Ramazan Bayramımız başta İslam âlemi olmak üzere milletimize, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesidir. İş barışının sağlandığı, çalışanların emeğinin karşılığını aldığı ve çalışma hayatının en büyük sorunlarının başında gelen örgütlenme önündeki engellerin aşıldığı bir dönemin başlamasını arzu ediyoruz. Bu vesile başta Adanalı hemşerilerimiz olmak üzere Türk-İş Konfederasyonuna bağlı tüm sendikalarımızın yönetim kadroları ve üyelerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” diye konuştu.  (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.