AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Adana’ya yeni yol müjdesi

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2026 - 10:36, Güncelleme: 04.04.2026 - 10:36 320 kez okundu.
 

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Adana’ya yeni yol müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kozan-Feke-Saimbeyli-Tufanbeyli yol güzergahında muhtelif kesimlerde bulunan ve ivedilik arz eden heyelan ıslahı ile tünel yapımını da kapsayan toplam 28 kilometre uzunluğundaki yolun yapımı kısa bir süre içerisinde başlıyor" dedi.
Adana’nın Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli arasındaki yolda heyelan ıslahı ve tünel yapımı çalışmaları başlayacak.   Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri siyasi pusulamız olmaya devam ediyor. Adana’mız ve bölgemiz için önemli bir proje daha hayata geçiyor. Kozan-Feke-Saimbeyli-Tufanbeyli yol güzergahında muhtelif kesimlerde bulunan ve ivedilik arz eden heyelan ıslahı ile tünel yapımını da kapsayan toplam 28 kilometre uzunluğundaki yolun yapımı kısa bir süre içerisinde başlıyor. Bu büyük projenin gerçekleşmesi için yüksek himayeleri ve destekleri için Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Projenin her aşamasını takip eden ve büyük emek veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kozan-Feke-Saimbeyli-Tufanbeyli yol güzergahında muhtelif kesimlerde bulunan ve ivedilik arz eden heyelan ıslahı ile tünel yapımını da kapsayan toplam 28 kilometre uzunluğundaki yolun yapımı kısa bir süre içerisinde başlıyor" dedi.

Adana’nın Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli arasındaki yolda heyelan ıslahı ve tünel yapımı çalışmaları başlayacak.

 

Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri siyasi pusulamız olmaya devam ediyor. Adana’mız ve bölgemiz için önemli bir proje daha hayata geçiyor. Kozan-Feke-Saimbeyli-Tufanbeyli yol güzergahında muhtelif kesimlerde bulunan ve ivedilik arz eden heyelan ıslahı ile tünel yapımını da kapsayan toplam 28 kilometre uzunluğundaki yolun yapımı kısa bir süre içerisinde başlıyor. Bu büyük projenin gerçekleşmesi için yüksek himayeleri ve destekleri için Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Projenin her aşamasını takip eden ve büyük emek veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.