Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay : Yolumuz açık olsun

Yerel 09.04.2024 - 15:28, Güncelleme: 09.04.2024 - 15:28 4045 kez okundu.
 

Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay : Yolumuz açık olsun

Birçok yerde olduğu gibi Adana’da de yerel seçimlerde başarı gösteren CHP’nin Çukurova Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay, Çukurova için hep birlikte canla başla çalışacaklarını belirtti.
    >> SABİT ÖZKESER     “HER ALANDA PARLAYAN BİR ÇUKUROVA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” İlk meclis toplantısında katip üyeleri ve Meclis Başkanvekillerini seçtiklerini anlatan Başkan Av.Kozay, “Meclisimiz daha çok genç, dinamik bir üyelerden oluşuyor.Her alanda parlayan bir Çukurova için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Çukurova’nın beklediği sorunlar var. Bunlardan ilk işimiz, temizlik ve yol olacak. Yolumuz açık olsun” dedi. Çukurova Belediyesi ilk meclis toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Sözcüleri de, Çukurova halkına yararlı olacak her konuyu uyum içinde destekleyeceklerini   söylediler. BAŞKANVEKİLİ TEVFİK ONGUN, GRUP SÖZCÜSÜ OZAN KAYA OLDU Çukurova Belediye Meclisi üyelerinin oylandığı toplantıda Başkanvekilliğine Tevfik Ongun, yedek olarak ise Sıtkı Keskin, Grup Sözcülüğüne Ozan Kaya,  Katip üyeliklerine ise Ali Bülbül ve Mert Lük, yedekler ise Berk Türkyılmaz ve Derya Genç  seçildiler. Bu arada Çukurova Belediye Başkanı Av.Emrah Kozay, önceki gün il başkanlığında yapılan bayramlaşma töreninde  partililer yoğun ilgi gösterdi. Başkan Av.Kozay, “Tüm halkımızın bayramını kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık, refah ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
Birçok yerde olduğu gibi Adana’da de yerel seçimlerde başarı gösteren CHP’nin Çukurova Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay, Çukurova için hep birlikte canla başla çalışacaklarını belirtti.

 

 

>> SABİT ÖZKESER

 

 

“HER ALANDA PARLAYAN

BİR ÇUKUROVA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

İlk meclis toplantısında katip üyeleri ve Meclis Başkanvekillerini seçtiklerini anlatan Başkan Av.Kozay, “Meclisimiz daha çok genç, dinamik bir üyelerden oluşuyor.Her alanda parlayan bir Çukurova için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Çukurova’nın beklediği sorunlar var. Bunlardan ilk işimiz, temizlik ve yol olacak. Yolumuz açık olsun” dedi. Çukurova Belediyesi ilk meclis toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Sözcüleri de, Çukurova halkına yararlı olacak her konuyu uyum içinde destekleyeceklerini   söylediler.

BAŞKANVEKİLİ TEVFİK ONGUN,

GRUP SÖZCÜSÜ OZAN KAYA OLDU

Çukurova Belediye Meclisi üyelerinin oylandığı toplantıda Başkanvekilliğine Tevfik Ongun, yedek olarak ise Sıtkı Keskin, Grup Sözcülüğüne Ozan Kaya,  Katip üyeliklerine ise Ali Bülbül ve Mert Lük, yedekler ise Berk Türkyılmaz ve Derya Genç  seçildiler. Bu arada Çukurova Belediye Başkanı Av.Emrah Kozay, önceki gün il başkanlığında yapılan bayramlaşma töreninde  partililer yoğun ilgi gösterdi. Başkan Av.Kozay, “Tüm halkımızın bayramını kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık, refah ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.