ÇUKUROVA PRESS HAVUZLUBAHÇESPOR’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SEVİNCİ

Spor 09.04.2024 - 12:05, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:05 3134 kez okundu.
 

ÇUKUROVA PRESS HAVUZLUBAHÇESPOR’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SEVİNCİ

Adana Amatör Küme U-18 Ligi Şampiyonlar Grubu’nda Bitexen Adana 1954 FK ve Yüksel Gençlikspor takımlarının ardından Çukurova Press Havuzlubahçespor takımı da Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
>> SABİT ÖZKESER         EKSTRA FİNAL MAÇINDA PENALTILARLA RAKİBİNİ YENDİ   Muharrem Gülergin Stadı’nda “Ekstra Final” maçında Seyhan Belediyespor ile karşılaşan Günen bölgesinin takımı Çukurova Press Havuzlubahçespor’un gençleri, üçüncülük maçında Seyhan Belediyespor takımı ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten ve uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca penaltılarla rakibi Seyhan Belediyespor takımını yenen Çukurova Press Havuzlubahçespor maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Çekişmeli ve zevkli geçen maçı izlemeye gelen çok sayıda taraftar keyifli anlar yaşadı.   “TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMANIN  HAKLI SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ”   Çukurova Press Havuzlubahçespor kulübünün başta futbol olmak üzere birçok alanda kısıtlı bütçesine rağmen başarılı olması için uzun yıllardır çalışmalar içerisinde olan deneyimli Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut, “Uzun yıllardan sonra Güney bölgesinden Türkiye Şampiyonasına bir takımın gitmesini sağladık. Bunu başaran Çukurova Press Havuzlubahçespor kulübünün onurlu çocuklarına çok teşekkür ediyorum. Başarımızda en büyük pay sahiplerinden biri de Kulüp Başkanımız Engin Kanber ve yöneticilerimizdir. Bizlere emek veren, katkı sunan herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.   KUPA VE MADALYALARINI ULUN, KANBER VE OYMACI BİRLİKTE VERDİ   U-18 Play-Off  müsabakaları sonunda penaltılar sonucunda Seyhan Belediuyespor’u yenerek üçüncü olan ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Çukurova Press Havuzlubahçespor takımına Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Ergin Ulun, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Engin Kanber ve Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ile birlikte kupa ve madalyaları verildi. ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, “Adanamızı Türkiye şampiyonasında temsil edecek takımlarımıza başarılar diliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.          
Adana Amatör Küme U-18 Ligi Şampiyonlar Grubu’nda Bitexen Adana 1954 FK ve Yüksel Gençlikspor takımlarının ardından Çukurova Press Havuzlubahçespor takımı da Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

 

 

EKSTRA FİNAL MAÇINDA

PENALTILARLA RAKİBİNİ YENDİ

 

Muharrem Gülergin Stadı’nda “Ekstra Final” maçında Seyhan Belediyespor ile karşılaşan Günen bölgesinin takımı Çukurova Press Havuzlubahçespor’un gençleri, üçüncülük maçında Seyhan Belediyespor takımı ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten ve uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca penaltılarla rakibi Seyhan Belediyespor takımını yenen Çukurova Press Havuzlubahçespor maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Çekişmeli ve zevkli geçen maçı izlemeye gelen çok sayıda taraftar keyifli anlar yaşadı.

 

“TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMANIN

 HAKLI SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ”

 

Çukurova Press Havuzlubahçespor kulübünün başta futbol olmak üzere birçok alanda kısıtlı bütçesine rağmen başarılı olması için uzun yıllardır çalışmalar içerisinde olan deneyimli Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut, “Uzun yıllardan sonra Güney bölgesinden Türkiye Şampiyonasına bir takımın gitmesini sağladık. Bunu başaran Çukurova Press Havuzlubahçespor kulübünün onurlu çocuklarına çok teşekkür ediyorum. Başarımızda en büyük pay sahiplerinden biri de Kulüp Başkanımız Engin Kanber ve yöneticilerimizdir. Bizlere emek veren, katkı sunan herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

KUPA VE MADALYALARINI ULUN,

KANBER VE OYMACI BİRLİKTE VERDİ

 

U-18 Play-Off  müsabakaları sonunda penaltılar sonucunda Seyhan Belediuyespor’u yenerek üçüncü olan ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Çukurova Press Havuzlubahçespor takımına Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Ergin Ulun, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Engin Kanber ve Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ile birlikte kupa ve madalyaları verildi. ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, “Adanamızı Türkiye şampiyonasında temsil edecek takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.