DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu: Piyasayı TOKİ canlandırıyor

Ekonomi 14.06.2023 - 11:41, Güncelleme: 14.06.2023 - 11:41 2069+ kez okundu.
 

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu: Piyasayı TOKİ canlandırıyor

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Genel Başkan yardımcısı Nadir Vurankaya ve Genel Sekreter Enes Yılmaz, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosunu ziyaret ederek, DAİMFED’in yaptığı çalışmalar hakkına bilgi verdi.
  >> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   “KASIM AYINDA TESLİMAT YAPMAYI PLANLIYORUZ”   Mustafa Karslıoğlu, Adana’nın depremden sonra yapılması gereken 9 bin konuta ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, “Adana’nın acil olarak deprem sonrasında yapılması gereken 9 bin konuta ihtiyaç var. Şimdi TOKİ aracılığıyla yaptığımız 3 bin 200 konutun yapımı devam ediyor. Büyük bir olasılıkla Kasım ayında teslimatı yapmayı planlıyoruz” dedi.   “BELEDİYE EVLERİ VE 2000 EVLER MAHALLELERİNİ MASAYA YATIRMALIYIZ”   Karslıoğlu şu anda piyasaya TOKİ’nin iş verdiğini ifade ederek, “Depremden sonra piyasada iş yapmak için yoğun mücadele eden arkadaşlarımız var. Yapsat yüzde 50 oranında bitti. Şu anda piyasaya TOKİ iş veriyor. Piyasayı TOKİ canlandırıyor.Yeni yatırımların gelebilmesi inşaat alanı açabilmek için Büyükşehir belediyesinin öncülüğünde olması lazım. Güney Adana’dan başlamak üzere önceliklerimiz arasında Belediye Evleri ve 2000 Evler mahallelerini masaya yatırmamız gerekiyor” diye konuştu.   “HER SEKTÖRDE KÖTÜ NİYETLİ  İNSANLAR OLABİLİR”   Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, açıklamasının devamında şöyle konuştu: “ Büyükşehir belediyesinin öncülüğünde buralara yatırımcı getirmek için hazırız. Bu iki mahalleye yatırımcıları bulmak ve önermek görevimiz. Bir hazırız. Adana için hizmet yapmak önceliğimiz. Her şeyi yapmaya hazırız. Bizler yasalara tabiyiz. İnşaat yasalara ve projelere göre yapılır. Her sektörde kötü niyetli insanlar olabilir.”   “DEPREM İNŞAATLARIMIZDA ÖRNEK DAİRE DE HAZIRLANIYOR”   Karslıoğlu,”Federasyonumuza bağlı müteahhitler yaptığı inşaatların sorumluluğunu biliyorlar. Bu depremde herkes apartmanında bodrum olduğunu öğrendi. Adana’nın inşaat konusunda Ankara’da yasal düzenlemeyi alabilmesi için Ankara temsilciliğini açıyoruz. Ankara’nın dışında 7 Temmuz’da Kıbrıs temsilciliğini de açmayı planlıyoruz. Yeni deprem yönetmenliğinde federasyon olarak görüş belirten düzeye geldik. Yani üst çatı kuruluşu haline geldik. Bu arada yapımı devam eden deprem inşaatlarımızda örnek daire de hazırlanıyor” diye konuştu.           
Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Genel Başkan yardımcısı Nadir Vurankaya ve Genel Sekreter Enes Yılmaz, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosunu ziyaret ederek, DAİMFED’in yaptığı çalışmalar hakkına bilgi verdi.

 

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

“KASIM AYINDA TESLİMAT

YAPMAYI PLANLIYORUZ”

 

Mustafa Karslıoğlu, Adana’nın depremden sonra yapılması gereken 9 bin konuta ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, “Adana’nın acil olarak deprem sonrasında yapılması gereken 9 bin konuta ihtiyaç var. Şimdi TOKİ aracılığıyla yaptığımız 3 bin 200 konutun yapımı devam ediyor. Büyük bir olasılıkla Kasım ayında teslimatı yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

“BELEDİYE EVLERİ VE 2000 EVLER

MAHALLELERİNİ MASAYA YATIRMALIYIZ”

 

Karslıoğlu şu anda piyasaya TOKİ’nin iş verdiğini ifade ederek, “Depremden sonra piyasada iş yapmak için yoğun mücadele eden arkadaşlarımız var. Yapsat yüzde 50 oranında bitti. Şu anda piyasaya TOKİ iş veriyor. Piyasayı TOKİ canlandırıyor.Yeni yatırımların gelebilmesi inşaat alanı açabilmek için Büyükşehir belediyesinin öncülüğünde olması lazım. Güney Adana’dan başlamak üzere önceliklerimiz arasında Belediye Evleri ve 2000 Evler mahallelerini masaya yatırmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

“HER SEKTÖRDE KÖTÜ NİYETLİ

 İNSANLAR OLABİLİR”

 

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, açıklamasının devamında şöyle konuştu: “ Büyükşehir belediyesinin öncülüğünde buralara yatırımcı getirmek için hazırız. Bu iki mahalleye yatırımcıları bulmak ve önermek görevimiz. Bir hazırız. Adana için hizmet yapmak önceliğimiz. Her şeyi yapmaya hazırız. Bizler yasalara tabiyiz. İnşaat yasalara ve projelere göre yapılır. Her sektörde kötü niyetli insanlar olabilir.”

 

“DEPREM İNŞAATLARIMIZDA

ÖRNEK DAİRE DE HAZIRLANIYOR”

 

Karslıoğlu,”Federasyonumuza bağlı müteahhitler yaptığı inşaatların sorumluluğunu biliyorlar. Bu depremde herkes apartmanında bodrum olduğunu öğrendi. Adana’nın inşaat konusunda Ankara’da yasal düzenlemeyi alabilmesi için Ankara temsilciliğini açıyoruz. Ankara’nın dışında 7 Temmuz’da Kıbrıs temsilciliğini de açmayı planlıyoruz. Yeni deprem yönetmenliğinde federasyon olarak görüş belirten düzeye geldik. Yani üst çatı kuruluşu haline geldik. Bu arada yapımı devam eden deprem inşaatlarımızda örnek daire de hazırlanıyor” diye konuştu.

 

 

 

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.