Polisimizin gurur günü

Gündem 08.04.2024 - 16:02, Güncelleme: 08.04.2024 - 16:02 4088 kez okundu.
 

Polisimizin gurur günü

Adana'da, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
SABİT ÖZKESER   “FEDAKARLIK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ” Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Arıkan, Emniyet Teşkilatının, ülkenin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin korunması ve devamının sağlanması için her zaman üstün bir gayret ve fedakarlık içerisinde çalıştığını söyledi. Arıkan, Emniyet Teşkilatının vatandaşların can ve mal emniyetinin korunması, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda da halkın güven ve desteğini kazandığını ifade etti. Törenin ardından çeşitli polis araçları Atatürk Caddesi'nden geçiş yaptı. Geçişe atlı polis ekibi de katıldı. VALİ KÖŞGER’İ ZİYARET ETTİLER Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179.yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve beraberinde ilimizde görevli polisler, Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Köşger; zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir cesaret ve fedakârlıkla görev yapan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutladı.Türk Polis Teşkilatımızın; ülkemizdeki güven, huzur ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencemiz olduğunu söyleyen Vali Köşger, “Devletimizin bekası, istiklal ve istikbalimizin temini için üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan emniyet mensuplarımıza özverili çalışmaları için milletimiz adına teşekkür ediyorum. Rabbim sizleri korusun ve muvaffak etsin. Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle başta ülkemiz, bayrağımız ve milletimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor; emekli olan tüm polislerimiz ile görev başındaki polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür temenni ediyorum.” dedi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ise kabulünden dolayı Vali Köşger’e teşekkür ederek 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.      
Adana'da, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

SABİT ÖZKESER

 

“FEDAKARLIK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Arıkan, Emniyet Teşkilatının, ülkenin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin korunması ve devamının sağlanması için her zaman üstün bir gayret ve fedakarlık içerisinde çalıştığını söyledi. Arıkan, Emniyet Teşkilatının vatandaşların can ve mal emniyetinin korunması, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda da halkın güven ve desteğini kazandığını ifade etti. Törenin ardından çeşitli polis araçları Atatürk Caddesi'nden geçiş yaptı. Geçişe atlı polis ekibi de katıldı.

VALİ KÖŞGER’İ ZİYARET ETTİLER

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179.yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve beraberinde ilimizde görevli polisler, Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Köşger; zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir cesaret ve fedakârlıkla görev yapan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutladı.Türk Polis Teşkilatımızın; ülkemizdeki güven, huzur ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencemiz olduğunu söyleyen Vali Köşger, “Devletimizin bekası, istiklal ve istikbalimizin temini için üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan emniyet mensuplarımıza özverili çalışmaları için milletimiz adına teşekkür ediyorum. Rabbim sizleri korusun ve muvaffak etsin. Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle başta ülkemiz, bayrağımız ve milletimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor; emekli olan tüm polislerimiz ile görev başındaki polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür temenni ediyorum.” dedi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ise kabulünden dolayı Vali Köşger’e teşekkür ederek 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.