Şimşek, Sampdoria ile oynuyor

Spor 15.12.2022 - 10:44, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 2124+ kez okundu.
 

Şimşek, Sampdoria ile oynuyor

Adana Demirspor, bugün İtalyan Seri A takımlarından U.C Sampdoria ile hazırlık maçı yapacak.
BÜLENVEZİR / ÖZEL HABERİ KOMBİNELER GEÇERLİ 2022 Dünya Kupası sebebiyle lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren Adana Demirspor buradaki hazırlıklarını tamamlayıp Adana’da devam ettiriyor. Mavi-Lacivertliler çalışmalarını Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde sürdürüyor. Adana Demirspor son hazırlık maçını bugün Yeni Adana Stadı’nda  İtalyan Seri A takımlarından U.C Sampdoria ile oynayacak. Karşılaşma bugün saat 17.30’da başlayacak. Adana Demirspor bundan önceki Antalya’daki kampta hazırlık maçlarında M.Telaviv’e 6-3, F.Sittard’a 2-1 mağlup olurken, FK Liepaja takımını 5-0 mağlup etti, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Bu arada Adana Demirspor-U.C Sampdoria maçı bilet fiyatları Batı Alt 70, Maraton 50, Kale Arkası ise 30 Tl olarak açıklanırken, üst tribünlerin kapalı olacağı, kombine biletlerinin ise geçerli olduğu açıklandı.                      
Adana Demirspor, bugün İtalyan Seri A takımlarından U.C Sampdoria ile hazırlık maçı yapacak.

BÜLENVEZİR / ÖZEL HABERİ

KOMBİNELER GEÇERLİ

2022 Dünya Kupası sebebiyle lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren Adana Demirspor buradaki hazırlıklarını tamamlayıp Adana’da devam ettiriyor. Mavi-Lacivertliler çalışmalarını Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde sürdürüyor. Adana Demirspor son hazırlık maçını bugün Yeni Adana Stadı’nda  İtalyan Seri A takımlarından U.C Sampdoria ile oynayacak. Karşılaşma bugün saat 17.30’da başlayacak. Adana Demirspor bundan önceki Antalya’daki kampta hazırlık maçlarında M.Telaviv’e 6-3, F.Sittard’a 2-1 mağlup olurken, FK Liepaja takımını 5-0 mağlup etti, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Bu arada Adana Demirspor-U.C Sampdoria maçı bilet fiyatları Batı Alt 70, Maraton 50, Kale Arkası ise 30 Tl olarak açıklanırken, üst tribünlerin kapalı olacağı, kombine biletlerinin ise geçerli olduğu açıklandı.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.