Zeydan Karalar: Alınacak kararlar Adana’mıza hayırlı olsun

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.04.2024 - 11:28, Güncelleme: 16.04.2024 - 11:28 2355 kez okundu.
 

Zeydan Karalar: Alınacak kararlar Adana’mıza hayırlı olsun

Yerel seçimlerin ardından belediyelerde başkanlar ve meclis üyeleri mazbatalarını alıp, görevine başlarken, Çukurova, Seyhan ve Yüreğir belediyelerinin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi de yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
>> SABİT ÖZKESER   BAŞKAN KARALAR’DAN KUTLAMA Toplantıda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,“Seçilen tüm belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyor, meclis toplantılarımızda alınacak kararların Adana'mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   “ADANA’MIZI GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ” Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu’nun da katıldığı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdiklerini anlatarak, “Mecliste alınan kararların Adana'mız için hayırlı olmasını diliyorum. Daha çağdaş, daha yaşanabilir bir kent için birlik, beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışarak Adana'mızı geleceğe taşıyacağız” diye konuştu. BELEDİYE MECLİSİ’NDE YÖNETİM BELİRLENDİ 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında gerçekleşen ilk oturumda Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkanvekilleri, encümen üyeleri ve katip üyeleri seçildi. Zeydan Karalar başkanlığındaki meclis yönetiminde görev alacak kişiler şöyle belirlendi: “Meclis 1.Başkanvekili Göktürk Boyvadaoğlu, Meclis 2.Başkanvekili Mustafa Bayar, Encümen Üyeleri: Ahmet Metin Sevtekin, Ali Özkan, Süleyman Balıkçı, Cafer Boyraz, Mehmet Yücel. Katip Asil Üyeler: Nazlı Pınar Ünlü, Ahmet Gök. Katip Yedek Üyeler: Cemal İlçi, Sönmez Arın.”   AK PARTİ’Yİ TEMSİL EDECEK İSİMLER AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, yeni dönemde Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde partilerini temsil edecek 2 önemli ismi açıkladı.Gülaçtı, "Adana Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilimiz Abdullah Avcı, Grup Sözcümüz Hıdır Bahçe, Grup Sekreterimiz ise Akın Yılmaz olmuştur. Kıymetli arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.        
Yerel seçimlerin ardından belediyelerde başkanlar ve meclis üyeleri mazbatalarını alıp, görevine başlarken, Çukurova, Seyhan ve Yüreğir belediyelerinin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi de yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

>> SABİT ÖZKESER

 

BAŞKAN KARALAR’DAN KUTLAMA

Toplantıda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,“Seçilen tüm belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyor, meclis toplantılarımızda alınacak kararların Adana'mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“ADANA’MIZI GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu’nun da katıldığı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdiklerini anlatarak, “Mecliste alınan kararların Adana'mız için hayırlı olmasını diliyorum. Daha çağdaş, daha yaşanabilir bir kent için birlik, beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışarak Adana'mızı geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

BELEDİYE MECLİSİ’NDE YÖNETİM BELİRLENDİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında gerçekleşen ilk oturumda Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkanvekilleri, encümen üyeleri ve katip üyeleri seçildi. Zeydan Karalar başkanlığındaki meclis yönetiminde görev alacak kişiler şöyle belirlendi: “Meclis 1.Başkanvekili Göktürk Boyvadaoğlu, Meclis 2.Başkanvekili Mustafa Bayar, Encümen Üyeleri: Ahmet Metin Sevtekin, Ali Özkan, Süleyman Balıkçı, Cafer Boyraz, Mehmet Yücel. Katip Asil Üyeler: Nazlı Pınar Ünlü, Ahmet Gök. Katip Yedek Üyeler: Cemal İlçi, Sönmez Arın.”

 

AK PARTİ’Yİ TEMSİL EDECEK İSİMLER

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, yeni dönemde Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde partilerini temsil edecek 2 önemli ismi açıkladı.Gülaçtı, " Adana Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilimiz Abdullah Avcı, Grup Sözcümüz Hıdır Bahçe, Grup Sekreterimiz ise Akın Yılmaz olmuştur. Kıymetli arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.