Anaokulunda havuz keyfi

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.07.2023 - 11:09, Güncelleme: 27.07.2023 - 11:09 3613+ kez okundu.
 

Anaokulunda havuz keyfi

Termometrelerin yaklaşık 40 dereceleri gösterdiği Adana’da bir anaokulunda çocuklar, havuzlarda serinliyorlar.
Adana’nın Sarıçam ilçesinde hizmet veren, Sarıçam Kaplumbağa Çocuk Atölyesi yetkilileri, Adana’da tarihi sıcaklık rekorlarının kırıldığı şu günlerde, çocukları serinletmekte çareyi, okulun bahçesine kurdukları portatif yüzme havuzunda buldular. Gün içerisinde okul hocalarının eşliğinde, belirli aralıklara havuzda yüzen çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi. 3-7 yaş aralığındaki çocukların havuzda eğlenerek serinlemesini sağladıklarını belirten okul müdiresi Tuğçe Sinkil uygulamaya koydukları çalışma ile çocukların mutlu kaldığını dile getirdi. Her türlü önlemi alarak, çocukların güvenli bir ortamda yüzmelerine imkân sağladıklarını belirten Sinkil, burada amaçlarının, sıcak Adana yaz günlerinde çocuklara farklı bir anbenas yaşatmak olduğu belirtti.
Termometrelerin yaklaşık 40 dereceleri gösterdiği Adana’da bir anaokulunda çocuklar, havuzlarda serinliyorlar.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde hizmet veren, Sarıçam Kaplumbağa Çocuk Atölyesi yetkilileri, Adana’da tarihi sıcaklık rekorlarının kırıldığı şu günlerde, çocukları serinletmekte çareyi, okulun bahçesine kurdukları portatif yüzme havuzunda buldular.

Gün içerisinde okul hocalarının eşliğinde, belirli aralıklara havuzda yüzen çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi.

3-7 yaş aralığındaki çocukların havuzda eğlenerek serinlemesini sağladıklarını belirten okul müdiresi Tuğçe Sinkil uygulamaya koydukları çalışma ile çocukların mutlu kaldığını dile getirdi. Her türlü önlemi alarak, çocukların güvenli bir ortamda yüzmelerine imkân sağladıklarını belirten Sinkil, burada amaçlarının, sıcak Adana yaz günlerinde çocuklara farklı bir anbenas yaşatmak olduğu belirtti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.